Calle fortsätter imponera…

Calle fortsätter att imponera med stabila resultat i världscupen och siktet är nu inställt på Tour de Ski. Idag åkte Calle sin första individuella tremil i Davos och körde in sig på en 21a plats. Nu fortsätter världscupsresan till Rogla nästa helg. Det är de två sista tävlingarna innan julavbrottet.
Publicerad i Nyhet

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Bli partner

Vill Ni stärka Ert varumärke med syftet att öka företagets försäljning eller bygga bättre relationer till Era medarbetare, kunder och leverantörer ska Ni kontakta oss för att bli partner. Var med på en framgångsresa, kontakta oss idag.