Davos och snö!

Hej!

Igår kom vi fram till Davos och har nu börjat ladda inför helgens kommande tävlingar. Vi började med att ta en fika på stan. Jag tog som vanligt en vaniljbulle och en kaffe. Riktigt gott var det! Bullen var dock inte i klass med jennies eller mammas bullar, men dom är helt oslagbara och spelar i en egen division. Det finns tyvärr inte så mycket snö här, men det snöar nu. Så förhoppningsvis ska det nog bli bra med snö till helgen. Idag har jag tränat två pass på banan och det kändes faktiskt riktigt bra, så nu gäller det att den känslan är här för att stanna. Idag fick jag reda på två saker angående helgen. Det roliga är att dom har ändrat distansloppet till 15km istället för 30km, kommer att passa mig bättre. Samtidigt hade det varit roligt att prova 30km. Men just nu nöjer jag mig med 15:) Det tråkiga är som väntat att jag inte kommer få chansen i sprinten på söndag. Inte allt för konstigt när jag inte har kvalat mig vidare dom första sprintarna. Synd då jag vet att jag kan åka så mycket fortare än vad jag gjort. Men det kommer nya chanser där jag kan visa att jag även är en sprinter. Kanske får jag visa det  redan nästa helg i Rogla.Anton och Jesper på väg hem från Davos centrum:)

Publicerad i Blogg
En kommentar på “Davos och snö!
  1. simon skriver:

    Jag har hört att du också är en hejjare på att baka bullar? ;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Bli partner

Vill Ni stärka Ert varumärke med syftet att öka företagets försäljning eller bygga bättre relationer till Era medarbetare, kunder och leverantörer ska Ni kontakta oss för att bli partner. Var med på en framgångsresa, kontakta oss idag.